top of page
attachment-002_logistiek-image-1557370-1

MEDICAL 
LOGISTICS

Ambutax verzorgt door heel Nederland het transport van diagnostisch materiaal van huisartspraktijken of andere medische centra naar uw laboratorium en tussen laboratoria onderling. Wij doen deze transporten voor zowel pathologiemedische microbiologie als klinische chemie. Verder leveren wij medicijnen af bij patiënten voor ziekenhuisapotheken, doen wij ADR-gecertificeerde transporten, spoedtransporten, gekoeld transport en vervoeren we licht radioactief medisch materiaal.

Onze diensten

CSA-materiaal

Geef de logistiek rondom de operatiekamer uit handen en vertrouw op onze ervaring met betrekking tot het vervoeren van CSA-materiaal.

Medicijnen

Kostbare medicijnen moeten in het belang van de klant en de apotheek persoonlijk bezorgd worden. Gekoeld of met spoed wij helpen u hierbij.

diagnostiek

Het dagelijks vervoeren van diagnostische materialen doen wij al meer dan 30 jaar. Wij weten wat er bij uw organisatie speelt en schakelen flexible met u mee.

SPoedzending

Binnen 20 minuten aanwezig voor een spoedverzending? Dat kunnen wij voor uw inregelen. Een gecontracteerde prijs met duidelijke afspraken. Een goed spoed logistiek is van levensbelang.

bottom of page