top of page
_dsc6933.jpg

TAXI HEESWIJK-DINTHER

Zoekt u een taxi in Heewijk-Dinther, een taxi naar Heeswijk-Dinther of een taxi van Heeswijk-Dinther? Dan bent u bij Ambutax op het juiste adres. Reserveer uw rit en wij maken van uw wensen onze beloftes.

WAAROM ONS

Flexibiliteit

Meedenken in kosten, gemakkelijk boeken en speciale annulering procedures maken uw zakelijke leven flexibel.

Uw wens, onze belofte

Wat uw vervoerswensen ook zijn wij zijn er van overtuigd dat wij ze in kunnen vullen. Van corporate tot individueel niveau.

24/7 klantenservice

De kracht van ons bestaan is dat er altijd iemand persoonlijk u te woord kan staan in het Nederlands en Engels. 

Gemoedsrust

Voor een reiziger is vertrouwen in uw boeking en service erg belangrijk. Technologie en uitstekende service zijn bij ons hiervoor de basis. 

TAXI IN HEESWIJK-DINTHER

Ambutax is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen in zakelijk vervoer en directievervoer. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel, discreet en flexibel. Dankzij hun inzet kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. De achterbank van de auto is een verlengstuk van uw kantoor: reistijd wordt werktijd.

Een auto met chauffeur van Ambutax is een totaaloplossing die gemak, comfort en luxe biedt. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt. 

Bent u nu opzoek naar een taxi in Heeswijk-Dinther? Bel dan naar

+31 (0) 413 366 966 wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Het vervoer van Ambutax is veilig en betrouwbaar. We werken met vaste, geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij brengen u veilig naar uw plek van bestemming.

Ambutax verzorgt al vele jaren taxi vervoer in de regio van Heeswijk-Dinther. Daarnaast zijn we ook actief in zakelijk taxivervoer, taxi vervoer naar luchthavens en ook taxivervoer van zieken, groepen en particulieren. De voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van de modernste datacommunicatiemiddelen.

ANDERE TAXI LOCATIES

Andere taxilocaties
bottom of page